Dakwerken

Renotex

Hoogwaardige dakwerken

Je hebt koud, zet de verwarming aan en de woning warmt lekker op. Maar warmte stijgt altijd op, bij een ongeïsoleerd dak gaat er dus heel veel van die warmte verloren, namelijk 30-35%. Het isoleren van jouw dak is dus essentieel voor het comfort binnenshuis en voor het besparen op jouw dure energierekeningen. 

Het isoleren van je dak is niet alleen een slimme investering, maar het wordt ook nog steeds aangemoedigd door overheidspremies.

 • Overheidssteun bij het isoleren
 • Verfrissende uitstraling
 • Verhooge wooncomfort
 • Waardeverhoging
 • Lagere energiekost
Dakoplossingen

Ons vakmanschap

Renotex biedt een volledig scala aan dakoplossingen, van renovatie tot isolatie. Vertrouw op ons vakmanschap voor betrouwbare diensten die uw dak in topconditie houden.

01

Dakconstructies

Onze expertise in dakconstructie staat garant voor solide en duurzame resultaten. Vertrouw op Renotex voor een stevige basis boven uw hoofd.

02

Dakrenovatie en isolatie

Geef uw dak een tweede leven met de expertise van Renotex. Onze doelgerichte dakrenovatie verzekert duurzaamheid, warmte, comfort en een frisse uitstraling voor jarenlang comfort.

03

Dakbedekking

Renotex zorgt voor de ideale dakbedekking die zowel duurzaam als stijlvol is. Kies voor een dak dat niet alleen beschermt, maar ook de esthetiek van uw huis versterkt.

Hellende daken

Bij Renotex zijn we gespecialiseerd in het renoveren van alle soorten hellende daken. Of het nu gaat om traditionele zadeldaken, moderne schilddaken of unieke mansardedaken, onze vakmensen zorgen voor een zorgvuldige en hoogwaardige renovatie, afgestemd op uw specifieke behoeften. Vertrouw op ons voor een dak dat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel duurzaam is.

Ontvang uw gratis offerte!

Laat uw gegevens na in het formulier en wij contacteren u zo spoedig mogelijk voor een afspraak.

Platte daken

Bij Renotex streven we naar perfectie, zelfs op platte daken. Onze gespecialiseerde aanpak en hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame renovaties en isolatie, waardoor uw platte dak niet alleen modern oogt, maar ook bestand is tegen de elementen. Vertrouw op ons voor een naadloze bescherming boven uw hoofd.

Ontvang uw gratis offerte!

Laat uw gegevens na in het formulier en wij contacteren u zo spoedig mogelijk voor een afspraak.

Onze merken

Kwaliteit als onze prioriteit

Renotex

Premies

In Vlaanderen zijn er verschillende premies mogelijk.

EPC-LABELPREMIE

Als je sinds 2023 een woning hebt gekocht met een energielabel E of F, ben je wettelijk verplicht om binnen 5 jaar na aankoop te renoveren naar minstens label D. De EPC-labelpremie komt hierbij goed van pas. De premie, variërend van €2.500 tot €5.000, hangt af van de uitgevoerde renovatiewerken.

MIJN VERBOUWPREMIE

Mijn VerbouwPremie is een premie van de Vlaamse overheid voor renovatie en energiebesparende investeringen. Deze premie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest. De premie hangt af van het bruto jaarlijks inkomen van het gezin.

ALLEENSTAANDE

 • ≤ € 40.680 jaarlijks inkomen

  50% van uw factuur
  tot max. € 5.750 premie

 • > € 40.680 en ≤ € 51.990 jaarlijks inkomen €€

  35% van uw factuur
  tot max. € 4.025 premie

 • > € 51.990 jaarlijks inkomen €€€

  € 8 per m2
  tot max. 40% van uw factuur

KOPPEL OF ALLEENSTAANDE MET 1 PERSOON TEN LASTE*

 • ≤ € 57.190 jaarlijks inkomen

  50% van uw factuur
  tot max. € 5.750 premie

 • > € 57.190 en ≤ € 74.280 jaarlijks inkomen €€

  35% van uw factuur
  tot max. € 4.025 premie

 • > € 74.280 jaarlijks inkomen €€€

  € 8 per m2
  tot max. 40% van uw factuur

* per extra persoon ten laste: + 4.170 euro
gezamelijk belastbaar inkomen

UW PROJECT, ONZE ZORG
Wij bieden een volledige ontzorging van A tot Z. Wij kunnen uw nodige vergunningen in orde brengen, bieden u gratis een EPC-scan na de werken aan (als u isoleert), alsook hulp bij het aanvragen van de premies. Sit back and relax, let Renotex handle the rest.

Dit is wat onze klanten zeggen

RENOTEX

Maak een afspraak met onze experten

U heeft een vraag of wenst een afspraak?

Contacteer ons