Over Renotex

Wie zijn we?

Ambitieus, familiaal en klantgericht

Bij Renotex zetten we ons in voor de transformatie van woningen over heel België tot duurzame, energiezuinige oases van comfort. Onze missie is het bieden van op maat gemaakte renovatie- en isolatiediensten, waarmee we niet alleen voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Gedreven door onze kernwaarden –ambitieus, familiaal en klantgericht– streven we naar het overtreffen van de verwachtingen en bouwen we samen aan een duurzame toekomst waar comfort, efficiëntie en tevredenheid centraal staan.

Waarom Renotex als uw renovatiepartner?

Onze aanpak

Van Visie naar Realiteit

Bij Renotex geloven we in het belang van uitmuntende resultaten en service. Stap voor stap zorgen we voor de transformatie van uw woning naar een oase van rust, comfort en esthetiek met een oog op de toekomst.

EERSTE BEZOEK
Eén van onze adviseurs komt langs om de huidige situatie vast te stellen, samen met u de noden te bespreken en uiteindelijk een vrijblijvend aanbod ter plaatse aan te bieden.
GEFELICITEERD, WE GAAN SAMENWERKEN!
Bedankt voor het vertrouwen. Het creëren van uw droomwoning ligt in onze handen. Direct na uw akkoord zullen onze verschillende afdelingen samenzitten om een plan van aanpak op te stellen aan de hand van uw wensen.
PLANNING
Tijdens het plan van aanpak wordt er gekeken wanneer uw project uitgevoerd kan worden. U wordt tijdig op de hoogte gebracht over wanneer u ons mag verwachten.
UITVOERING VAN UW PROJECT
Bij Renotex streven we naar een vlekkeloze uitvoering van uw project waarbij vakmanschap en efficientie samenkomen voor een resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.
OPLEVERING VAN UW PROJECT
Wij garanderen een grondige inspectie en zorgvuldige oplevering volgens de Renotex kwaliteitsstandaard. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat elk detail klopt, zodat u met vertrouwen kunt genieten van uw droomwoning.
NAZORG
Proficiat met uw vernieuwde woonst! Wij helpen u nog verder bij het regelen van de premies en bezorgen u bij isolatieprojecten ook een nieuwe EPC-scan van de woning.
REFERENTIE
Een tevreden klant staat bij ons op nummer één. Om deze reden bieden wij ook een leuke incentive aan voor iedere nieuwe aangeworven klant. Vraag zeker naar de voorwaarden bij uw adviseur.
Maak kennis met

Ons team van specialisten

Dit is wat onze klanten zeggen

Boek hier jouw afspraak

Bel ons: 09 277 08 20